ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΙΚΟΣ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.



ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...

Να συμμετάσχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενος, συμφώνησε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
Ο ίδιος με δήλωσή του στο Real.gr αναφέρει πως ανεξαρτητοποιήθηκε προσφάτως από την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, με την οποία εξελέγη -και πάλι ως συνεργαζόμενος- βουλευτής.
Η δήλωση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη:
Άμεση συνεργασία με την ευρωπαϊκή Αριστερά που σταματά το άδικο Βορρά – Νότου.
Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει σε αυτή τη λογική. Για αυτό κουβέντιασα με τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, ώστε να συνδράμω σε αυτή την κατεύθυνση. Στη συζήτηση που κάναμε υπήρξε συμφωνία, ώστε ως ανεξάρτητος βουλευτής να μπορώ να συμμετάσχω στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενος και να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα οικονομικά».

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.


‘Εκπληξη προκάλεσε η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜ.ΑΡ  που  τάχθηκαν κατά της μισθολογικής  εξομοίωσης  των υπαλλήλων της βουλής με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους.
Απαίτησαν  από τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα  να αποσυρθεί η  η  εν λόγω ρύθμιση από το  πολυνομοσχέδιο προκαλώντας πολλά ερωτηματικά. Το επιχείρημα ότι αυτό καταργεί το αυτοδιοίκητο της βουλής είναι άκυρη.
Η τρόικα έχει απαιτήσει πιο τραγικά πράγματα από αυτή την αδικία σε βάρος των υπόλοιπων δημοσίων υπαλλήλων.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Bόμβα από Λαφαζάνη αδειάζει το ΣΥΡΙΖΑ..«Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε. Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο»




Στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να… αλληλοδιαψεύδονται. Την ώρα που ο Δημήτρης Στρατούλης στον ΣΚΑΙ υποστήριζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εκμεταλλευτεί την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και να αναλάβει τα ηνία της χώρας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στον ΑΝΤ-1 είχε… διαφορετική άποψη. «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε. Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας αίσθηση στο πάνελ. Η δήλωση του Λαφαζάνη προκάλεσε έκπληξη και στην Κουμουνδούρου, που δεν θα ήθελε τέτοιες δηλώσεις τώρα που η κυβέρνηση δείχνει να μη βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση.