ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

 Θυμάσε την περίπτωση των περίπου 300 καταληψιών, λαθρομεταναστών που ταξίδεψαν με την καθοδήγηση των ανθρώπων του συριζα από την Κρήτη και κατέλαβανν την Νομική σχόλη   οι οποίοι απαιτησαν πολιτική προστασία.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της Σχολής, οι μετανάστες, με τη βοήθεια της Ομάδας για την Προστασία των Μεταναστών (ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και φοιτητών, μπήκαν μέσα στη σχολή, χωρίς άδεια, από την είσοδο που βρίσκεται επί της οδού Σίνα. Παραβιάζοντας μια πόρτα πέρασαν στο παλαιό κτίριο της Νομικής στη οδό Σόλωνος.
Το αίτημά τους είναι «νομιμοποίηση όλων των μεταναστών/μεταναστριών και τα ίσα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες εργαζόμενους/εργαζόμενες» ενώ προσποιήθηκαν οτι έκαναν και απεργία πείνας.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΑΠΕΡΓΙΑ" ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ...
ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ, ΧΛΩΜΟΙ, ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΝΤΗΣΗΣ,
ΠΑΝΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: