ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;;;;;ΠΟΛΥ!!!!!!

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΖΑΜΙ.
Με ονομαστική ψηφοφορία, , ψηφίστηκε από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη το μεσημέρι στην Βουλή το άρθρο 29 του νομοσχεδίου για ... τα αυθαίρετα, σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα. Το τζαμί εκτιμάται ότι θα κοστίσει 12 εκατ. ευρώ και θα ανεγερθεί με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου σε χώρο που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό!

                                  <<<<<<<<<>>>>>>>>>>>

  


ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ "ΚΕΜΑΛ".

Αντί να καταδικάσει ο Πρωθυπουργός τη συντελεσθείσα γενοκτονία και να διατυπώσει τη θέση της χώρας ενάντια στην επανάληψη τέτοιων φαινομένων, έγραψε φαρδιά πλατιά στο βιβλίο επισκεπτών του μαυσωλείου του Κεμάλ, για να υπάρχουν και οι έγγραφες αποδείξεις του εγκλήματός του: «Ο Κεμάλ Ατατούρκ με τον Ελευθέριο Βενιζέλο είχαν το πολιτικό θάρρος, τη βούληση και τη διορατικότητα να μην αφήσουν συγκρούσεις και τραγωδίες του παρελθόντος να γίνουν εμπόδιο σε προσπάθειες οικοδόμησης ενός καλύτερου μέλλοντος Ειρήνης και συνεργασίας προς όφελος των δύο λαών της χώρας μας».
Ειρηνοποιός ήταν λοιπόν ο Κεμάλ;
Άδικα τον αναφέρουν οι ιστορικοί αλλά και οι εκατοντάδες ακόμη επιζώντες της θηριωδίας του ως Γενοκτόνο;


<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>

ΟΤΑΝ Η ΝΟΥΔΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ - ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
ΑΣΠΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨ.ΔΗΜ.ΣΥΜΒ.ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ...<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>

1 σχόλιο:

ΑΝΕΜΟΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩ ΜΟΡΦΟΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΩ!!! ΟΜΩΣ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!