ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΟΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.


Ο βουλευτής του Σύριζα Κουράκης, μαζί με την επίσης βουλευτίνα του Σύριζα, Λίτσα Αμμανατίδου, πήραν τηλέφωνο τον εκ του Συνασπισμού προερχόμενο, υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια, να αφήσει ελεύθερους τους συλληφθέντες. Πράγματι, έδωσε εντολή στην Αστυνομία να αφήσει ελεύθερα τα παιδιά, κι ας είχαν συλληφθεί επ' αυτοφώρω με βόμβες μολότωφ! Θα ακούσετε σε αυτό το βίντεο τον Βούγια να λέει στην αστυνομική συντάκτρια του «Στάρ» ότι απελευθέρωσε τους συλληφθέντες για να μήν έχουμε περισσότερα επεισόδια!.. Επίσης (στο 0:59 του βίντεο) θα ακούσετε τον Τάσο Κουράκη να δηλώνει στην κάμερα πως είναι υπερήφανος που και τα τρία του παιδιά συμμετέχουν στις διαδηλώσεις των αναρχοαυτόνομων, γιατί αγωνίζονται για Κοινωνική Δικαιοσύνη!

Για μια ακόμη φορά με πράξεις και όχι με λόγια εξευτελίζετε Δικαιοσύνη και Αστυνομία μαζί ...

Ο υφυπουργός "ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ" γεγονός που επιβεβαίωνει πως, διέταξε να ελευθερωθούν άτομα που γνώριζε πως είχαν και ΟΠΛΙΣΜΟ.
Βέβαια στη χώρα μας οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ έχουν ασυλία
διότι εάν λειτουργούσε Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας... αλλά ποιός τολμάει να ακουμπήσει τη "δημοκρατία" τους.
Προσέξτε ο υφυπουργός δηλώνει πως, ήταν διαχείρηση μιας έντονης στιγμής υπήρχαν εγκλωβισμένα άτομα σε πολυκατοικίες ,

(κ.υφυπουργέ;;; Δεν πείθετε κανέναν με το "εγκλωβισμένα" είναι λέξη που δεν ταιριάζει με την περιγραφεί που κάνετε... ΚΡΥΜΜΕΝΑ λοιπόν και όχι εγκλωβισμένα.)