ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ «ΡΕΣΑΛΤΟ».ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ.

Στους αδικαιολόγητους για τον συνασπισμό αστυνομικούς ελεγχους στο "Ρεσάλτο" βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 μπουκάλια άδεια, μία χειροβομβίδα κρότου λάμψης, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, 2 καλέμια, 2 μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 7 κοντάρια, 3 κράνη, 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής-τον οποίο οι προσαχθέντες προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να καταστρέψουν. Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ευρήματα αυτά επαληθεύουν τις υποψίες που υπήρχαν από καιρό ότι ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργούσε ως "παρασκευαστήριο εκρηκτικών υλικών" και "ορμητήριο επιθέσεων". Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, θα ακολουθήσουν και άλλες έρευνες σε παρόμοιους χώρους που εκτιμάται ότι μπορεί να λειτουργήσουν σαν ορμητήριο για την πρόκληση επεισοδίων.
05/07/2007

«Ρεσάλτο» από την ΕΛ.ΑΣ.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και τα δύο παιδιά του α αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή της Β Πειραιά του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Νιώτη. «Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, όπως έχω και απεριόριστη εμπιστοσύνη στα παιδιά μου», δήλωσε στο «Εθνος» ο κ. Νιώτης.

Οι 22 από τους νεαρούς συνελήφθησαν μετά την αστυνομική επιχείρηση που έγινε νωρίς το απόγευμα στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «Ρεσάλτο». Αστυνομικοί μπήκαν αιφνιδιαστικά στο στέκι σπάζοντας την πόρτα και παρουσία εισαγγελέα έγινε έρευνα.
«Ρεσάλτο» από την ΕΛ.ΑΣ.
Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 κενά μπουκάλια και δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, βαριοπούλες, καλέμια, 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες και μια χειροβομβίδα κρότου - λάμψης. Παράλληλα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τον οποίο, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες επιχείρησαν χωρίς επιτυχία να καταστρέψουν.Δεν υπάρχουν σχόλια: