ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ! ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΗΘΗΣΕΩΝ!


Ο "¨ΚΥΡΙΟΣ" ΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ-ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "ΑΥΓΗ", ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ "ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ", ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΘΛΙΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ:
Ο συγκεκριμένος Συριζαίος αυτοαποκαλείται οπαδός του Γερμανού ιστορικού Φαλμεράυερ, ο οποίος υποστήριζε πως οι Έλληνες ουδεμία σχέση έχουν με τους αρχαίους Έλληνες, αλλά περισσότερο είναι ένα μίγμα Σλάβων, Βουλγάρων και Ιλλυρών! Φαίνεται ακόμα να συμφωνεί με όλες τις πεποιθήσεις του!
 Σύμφωνα με τον ίδιο ακόμα, οι Έλληνες έχουν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ έχθρα με τους Τούρκους, η οποία πηγάζει από την ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ εντύπωση πως ήταν υποδουλωμένοι από τους Τούρκους. Στο παραπάνω άρθρο διαφαίνεται απόλυτα η άποψή του "κυρίου" Νάσου Θεοδωρίδη και για την Επανάσταση του 1821, που σύμφωνα με εκείνον δεν ήταν εθνική(!!!!)


Τέλος σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναδείξει παλαιότερο άρθρο του στην εφημερίδα "Αυγή" σύμφωνα με το οποίο οι Πόντιοι που μιλούν για τη Γενοκτονία είναι εθνικιστές και πως οι ίδιοι είχαν κάνει επίσης εγκλήματα κατά των Τούρκων (!!!!). Το παραθέτουμε: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: