ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝΙδού οι υψηλοί προστάτες των κουκουλοφόρων (2)
Χθες, σας παρουσιάσαμε με δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Ιδού οι υψηλοί προστάτες των κουκουλοφόρων», το χρονικό των επεισοδίων από τους προστατευόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ (και πιο συγκεκριμένα από την «Ομάδα Νομικής Υποστήριξης των Δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ») κουκουλοφόρους αναρχοκομμουνιστές, και τα σούρτα-φέρτα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΑΔΑ, για να εκφράσουν τη «συμπαράσταση» και την «αλληλεγγύη» τους στους συλληφθέντες. Όλα αυτά μέσα από τα δικά τους κείμενα (της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ, left.gr), χωρίς να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε οτιδήποτε.
Κι αυτή η προστασία στους κουκουλοφόρους που θα δημιουργούσαν επεισόδια, δεν ήταν καθόλου τυχαία. Είχε προαναγγελθεί από την προηγούμενη ημέρα της συγκέντρωσης (και των επεισοδίων), με επίσημη ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην παραπάνω ιστοσελίδα! Κι επειδή εμείς μιλάμε πάντα με στοιχεία, ιδού αυτούσια η ανακοίνωση των προστατών των κουκουλοφόρων: 
Νομική υποστήριξη στη διαδήλωση – Διαδώστε.
Η Ομάδα Νομικής Υποστήριξης των Δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ για την απεργιακή κινητοποίηση αύριο 26/9 ανακοίνωσε τα εξής:
Θα λειτουργήσουν κέντρα συντονισμού των παρεμβάσεων της ομάδας, ένα εκ των οποίων θα είναι τα γραφεία της Βαλτετσίου. Εκεί θα είναι και το τηλεφωνικό σημείο καταγγελιών, ειδοποιήσεων, συνεννοήσεων με τηλέφωνο το 21--3829910. Πρέπει αυτό το τηλέφωνο να διαδοθεί παντού ως το τηλέφωνο Νομικής Υποστήριξης!!!
Κάνουμε έκκληση (που πρέπει να αναπαραχθεί από όλους μας) προς όλους τους διαδηλωτές που θα είναι μάρτυρες συλλήψεων, βιαιοπραγιών ή άλλων περιστατικών αστυνομικής αυθαιρεσίας, να χρησιμοποιούν τα κινητά τους, τις φωτογραφικές τους μηχανές και τις βιντεοκάμερες τους για την καταγραφή των. Είναι πολύ σημαντικό, όπως και η συλλογή των στοιχείων των μαρτύρων (και φυσικά ακόμα σημαντικότερη αυτή των θυμάτων και προσαχθέντων).
Είναι σημαντικό να βοηθηθεί από όλους μας η Ομάδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ - ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ
Δικηγόροι ΣΥΡΙΖΑ
Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε και τη δημόσια έκκληση για «αλληλεγγύη» στους συλληφθέντες, που έγινε ομοίως από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, για να σας φύγει και η τελευταία αμφιβολία περί τίνων επρόκειτο:

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες στην Ευελπίδων.
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες καλείται αύριο στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στις 11:30 το πρωί έξω από την εισαγγελία στο Κτίριο 12.
Από τους περίπου 25 συλληφθέντες οι 12 προέρχονται από την πρωινή απαγόρευση πορείας και επίθεση στους συγκεντρωμένους στην πλατεία Γαρδένια στου Ζωγράφου.
(Οι προσαγωγές υπολογίζονται σε περισσότερες από 140).

Δεν υπάρχουν σχόλια: