ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Είσαι φτωχο-φουκαράς, στη γιορτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωράς αναφέρει αναγνώστης


5 ευρώ κύριοι το εισιτήριο ανά άτομο για μια ημέρα ή 10 ευρώ και για τις τρεις ημέρες.Τόσο κοστίζει το εισιτήριο-είσοδος στη γιορτή νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν τύχει δε και τους πεις δεν έχω ή σε δουν να δαγκώνεσαι σου πετάνε και ένα άμα είστε φτωχός ή άνεργος περάστε χωρίς είσοδο, μπροστά σε όλους όσους βρίσκονται τριγύρω. Έτσι να μην πληρώσεις αλλά να γίνεις ρεζίλι.

Αν ψάχνουν οικονομική ενίσχυση ας στήσουν μέσα στο χώρο 5-10 πάγκους για να μπορεί να δίνει ο καθένας ότι θέλει. Με το να βάζεις όμως είσοδο καταντάς τυχοδιώκτης και έμπορος ιδεών.Δεν πάνε όλοι για τις συναυλίες,υπάρχουν και κάποιοι που ενδιαφέρονται για το διάλογο για τις τοποθετήσεις για τις απόψεις και την πολιτική που διαμορφώνεται εκεί.Πρέπει όμως να πληρώσουν το ταληράκι ή το δεκαρικάκι τους.Και αν πας και με τη γυναίκα σου να'το το 20 ευρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: