ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΛΟΙ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΡ.


Είναι γνωστό πως την Ελλάδα για δεκαετίες τώρα διοικούν 4-5 φαμίλιες, οι γνωστές και μη εξαιρετέες Παπανδρέου, Καραμανλή, Μητσοτάκη και κάποια άλλα πολιτικά κι επιχειρηματικά τζάκια.

Η διαιώνιση της εξουσίας μετουσιώνεται μέσα από τον νεποτισμό, στον οποίο δυστυχώς μεγάλο μέρος ευθύνης έχουν και οι ψηφοφόροι που τόσα χρόνια τώρα άγονται και φέρονται με την υπόσχεση του ρουσφετιού. Μιας και το πολιτικό σκηνικό αλλάζει (αλλά πάντα τα ίδια λαμόγια μένουν), μια νέα οικογένεια θέλει να γράψει την δική της ιστορία, δημιουργώντας ένα νέο σερί.

Ο λόγος για το Κωνσταντοπουλέικο, το οποίο κάνει δυναμική εμφάνιση με τον πατέρα Νίκο Κωνσταντόπουλο (πρώην πρόεδρος Συνασπισμού) αλλά και την θυγατέρα Ζωή (το πουλέν του Αλέξη Τσίπρα). Οι σωστές και "άφθαρτες" όμως οικογένειες ξέρουν να διαπλέκονται παντού.

Έτσι μάθαμε πως η μητέρα της Ζωής είναι η κα Λίνα Αλεξίου, δημοσιογράφος και μέλος του ΕΣΡ. Πιστός στα χνάρια του Αντρέα ο Σύριζα έχει άκρες παντού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: