ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ.

ΟΛΟ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!
Χθες, και κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο νεαρών -συνεργών κατα την ΕΛΑΣ των τρομοκρατών- ώστε να οδηγηθούν οι Αρχές στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πρόκειται για τον 23χρονο Φοίβο Χαρίση-Πούλο. Η μητέρα του, Ουρανία Πούλου, είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Παιανία και σήμερα είναι αποσπασμένη υπάλληλος σε γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. 

Και οι δύο γονείς του νεαρού φοιτητή είχαν δραστηροποιηθεί στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Παλήνη. Ο 23χρονος σπούδασε σε σχολείο στα Γλυκά Νερά και είναι φοιτητής της Οικονομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Πειραιά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα απουσίαζε από το σπίτι του και δεν παρουσιαζόταν στην σχολή του, κάτι που είχε συμβεί και με άλλους νεαρούς που είχαν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε ένοπλες οργανώσεις. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ επεσήμαναν ότι ο 23χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις διωκτικές αρχές για οποιαδήποτε έκνομη πράξη τα τελευταία χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: