ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ...!!! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΡΟΠΑΛΑ, ΚΑΔΡΟΝΙΑ, ΣΙΔΕΡΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ...!!!

- Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Καραγιάννης, καλεί ανοικτά τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν βια με ανάρτησή του στο facebook 
- "...Και μη ξεχνάτε...αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία..."
- Ο κ. Καραγιάννης ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο

Σάλος έχει προκληθεί από την ανάρτηση στο facebook στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου βουλευτή στο Αγρίνιο. Ο Ανδρέας Καραγιάννης, απήθυνε έκκληση στους πολίτες να αρχίσουν να μαζεύουν πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά και αναπτήρες για να καταστείλουν όπως λέει την κρατική βία!

Έγραψε: "Ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι....και μη ξεχνάτε...αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες,ρόπαλα,καδρόνια,τούβλα,μάρμαρα,σίδερα,σχοινιά,αναπτήρες,τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία..."

Ήδη η ανάρτηση αυτή έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αναμένεται να προκαλέσει νεα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, μέλος του οποίου καλεί ανοικτά τον κόσμο να χρησιμοποιήσει βια.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης αυτοπροσδιορίζεται ως ακτιβιστής, έχει σπουδάσει Φωτογραφία και Οργανοποιία.

Είναι παντρεμένος κι έχει δύο κόρες. Ζει κι εργάζοται στον Άγιο Κωνσταντίνο στο Αγρίνιο. NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: