ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Ο Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ η Αθήνα καιγόταν το 2008 από τα "παιδιά", αυτός βεβήλωνε την Ακρόπολη φωνάζοντας... "αντίσταση"!!


Είναι Δεκέμβριος του 2008 (τότε που καίγονταν η Αθήνα στο όνομα του Γρηγορόπουλου) και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αναρτά στη σελίδα του στο facebook μια φωτογραφία από την Ακρόπολη, το σύμβολο του Ελληνισμού στο οποίο προσκυνούν όλοι οι άνθρωποι παγκοσμίως.

Στη φωτογραφία από την Ακρόπολη φαίνεται ένα μεγάλο πανό το οποίο καλύπτει τον ιερό βράχο και γράφει ....
«18/12 Αντίσταση» με τη λέξη να είναι σε διάφορες γλώσσες.

Σακελλαρίδης: ακτιβιστής σε βάρος της Αθήνας την οποία θέλει να υπηρετήσει photo - 1 Οι φίλοι του Σακελλαρίδη βλέπουν τη φωτογραφία και γράφουν στο facebook ρωτώντας τον Σακελλαρίδη: «Συντροφάκο. Ήσουν στην Ακρόπολη; Μπράβο».

Όλος χαρά ο άνθρωπος που λέει να γίνει δήμαρχος απαντά «Ευχαριστώ, ευχαριστώ. Ήμουν, ήμουν». Προφανώς αισθάνεται υπερήφανος ότι έκανε μια ηρωϊκή πράξη για την οποία θα καυχιέται στα παιδιά και τα εγγόνια του.

Υ.Γ.
Αυτός θα... υπηρετήσει την Αθήνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: