ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΕΟ!!!!!!!ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE 1O ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....


ΘΕΣΗ Νο 1

ΘΕΣΗ Νο 2

Γ. Δραγασάκης μιλώντας στο πρωϊνό του ΑΝΤ1.  Διευκρίνισε ότι η καταγγελία του Μνημονίου από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολιτική –ότι το Μνημόνιο δεν υπάρχει- αλλά νομικά κάποιες πλευρές του Μνημονίου δεν μπορούν να καταργηθούν αμέσως και πρέπει να επανεξετασθούν και να γίνουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης.


ΘΕΣΗ Νο3

 Ενα απόσπασμα από σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Real Fm:

-Αν στις 18 του μηνός είστε κυβέρνηση, αυτοδύναμη ή συνεργασίας με κάποιο από τα αριστερά κόμματα, θα φέρετε νόμο καταγγέλλοντας και καταργώντας το μνημόνιο;
Δεν μπορώ να σας πω αυτό το οποίο ζητάτε, διότι δεν έχει δεσμευθεί το κόμμα μας στο πώς ακριβώς, δηλαδή με ποια νομοθετική παρέμβαση και σε...
...ποιο οδικό χάρτη πάνω, αυτό το οποίο έχουμε πει και επιμένουμε, δηλαδή την ακύρωση του μνημονίου και των αντικοινωνικών συνεπειών της δανειακής, θα το πράξουμε.


ΘΕΣΗ Νο4

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο κ. Βούτσης δέχτηκε ερώτησεις για το πώς προτίθεται να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που δεν θα ευοδωθεί η προσπάθεια αλλαγής του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Ο κ. Βούτσης απάντησε πως η επόμενη κίνηση θα είναι η προσφυγή στο λαό και σε δημοψήφισμα!





ΘΕΣΗ Νο5


Κατά του δημοψηφίσματος για το ευρώ τάχθηκε ο Γ. Δραγασάκης ...
ο κ. Γ. Δραγασάκης δήλωνε: ... Απαντώντας μάλιστα στο ερώτημα: «δημοψήφισμα ή όχι στην Ε.Ε., ναι ή όχι στο ευρώ», τόνισε: «Εγώ προσωπικά λέω όχι».


ΘΕΣΗ Νο
6
Στις 17 Ιουνίου μίλησε σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επανέλαβε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, τη σταθερότητα της οποίας απειλεί το μνημόνιο. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι θα ακυρώσει το νόμο του μνημονίου αλλά για το χρέος, δε θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες παρά θα επιδιώξει επαναδιαπραγμάτευση.




ΘΕΣΗ Νο7


Παναγιώτης Λαφαζάνης: «Ο ΣυΡιΖΑ θα ακυρώσει τα μνημόνιο με νόμο»
«Αυτό που εμείς θα κάνουμε, καταρχάς ως κυβέρνηση, είναι να ακυρώσουμε τα μνημόνια. Ειδικότερα το δεύτερο μνημόνιο. Παράλληλα, θα συνοδευτεί και από μια προσπάθεια διεκδίκησης, που θα την θέσουμε εξαρχής, αναδιαπραγμάτευσης, συνολικά, του χρέους, σε μια λογική που θα επιδιώξουμε να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ και πρόσθεσε ότι η διαγραφή του χρέους με το PSI ήταν ανεπαρκής.





ΘΕΣΗ Νο7

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΟΔΩΡΗ ΔΡΙΤΣΑ



ΘΕΣΗ Νο8

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ....
ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑΝ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΠΡΑΞΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ...


ΘΕΣΗ Νο9
Γιάννης Μπαλάφας ΣΥΡΙΖΑ Δεν θα κάνουμε μονομερή διαγραφή του χρέους.





ΘΕΣΗ Νο10

Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: