ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ...ΕΛΛΗΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ...


Στην Πάτρα, το «όπλο» ήταν ένα μαχαίρι πλάτους 7 και μήκους 15 πόντων και οι φονιάδες δεν ήθελαν να τραυματίσουν τον 29χρονο Θανάση Λαζανά. Χτύπησαν για να σκοτώσουν. Και χτύπησαν 6 φορές για να σιγουρευτούν.
Ο Θανάσης κατέληξε το Σάββατο 19 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι. Οι πληγές του ήταν σοβαρές. Το συκώτι του και οι πνεύμονες είχαν τρυπήσει από το αμβλύ αυτοσχέδιο μαχαίρι του αλλοδαπού.
Η ώρα ήταν γύρω στις 02.00 ξημερώματα Σαββάτου όταν η βόλτα που είχε βγάλει τον σκύλο του ο Θανάσης, μόλις 20 μέτρα από το σπίτι του συνέπεσε με το πέρασμα από το σημείο 3 αλλοδαπών. Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά που οι αλλοδαποί κινούνταν κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών στην περιοχή. Ο σκύλος βλέποντάς τους γαύγισε. Εκείνοι αντέδρασαν. Ένας αλλοδαπός κλώτσησε τον σκύλο. Ο Θανάσης θόλωσε. Με γρήγορες κινήσεις κατέβηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του όπου έπινε έναν καφέ και κοιτούσε το μικρόσωμο σκυλάκι να παίζει και κινήθηκε προς το μέρος των αλλοδαπών που έδειχναν μεθυσμένοι και τον προκαλούσαν με σπαστά Ελληνικά.
Η μητέρα του Θανάση θέλει να δώσουν τον μικρόσωμο σκύλο σε κάποιον συγγενή. Δεν μπορεί να τον έχει πλέον στο σπίτι. Της θυμίζει πως ξεκίνησαν όλα

Ο Θανάσης ήταν 1.93. Σωματώδης. Αισθάνθηκε πως δεν είχε τίποτα να φοβηθεί. Οι αλλοδαποί βλέποντάς τον να πλησιάζει κινήθηκαν λίγα μέτρα πίσω και σε σημείο με λιγότερο φωτισμό και φυσική κάλυψη. Εκεί όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο 29χρονος αντιστάθηκε και απέκρουσε ακόμη και με τα χέρια του πολλαπλές μαχαιριές - κάτι που αποδεικνύεται και από τα τραύματα. Ένας από τους τρείς αλλοδαπούς τον χτύπησε από το πλάι και κάρφωσε το μαχαίρι στα πλευρά του με φορά προς τα πάνω.
Ο ιατροδικαστής εξηγώντας το χτύπημα είπε χαρακτηριστικά. «Είχαν μετατοπιστεί τα εσωτερικά του όργανα. Το μαχαίρι έκοψε στα δύο το συκώτι του».
Ο Θανάσης περπάτησε λίγα μέτρα κρατώντας με τα χέρια την πληγή και λίγο πριν το σπίτι του λύγισε. Ο ξάδελφος του ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τον βρήκε αμέσως μετά την επίθεση. Με όση δύναμη του είχε απομείνει ψέλλισε. «Με χτύπησαν Αφγανοί». Η φωνή του έβγαινε με δυσκολία και η πρώτη εκτίμηση ήταν πως είπε «Αλβανοί»
Για την αστυνομία ήταν μεγάλο στοίχημα η σύλληψη των δραστών. Σε λίγες ώρες είχαν καταλήξει σε έναν από τους τρεις Αφγανούς ο οποίος μετά από ανάκριση φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Εξάλλου αίμα που βρέθηκε πάνω του ταυτοποιήθηκε πως ανήκε στον 29χρονο. Στη συνέχεια δήλωσε αθώος!






Δεν υπάρχουν σχόλια: